Add-on winkel voor AI – ChatGPT Plugins

OpenAI ontwikkelt steeds meer handige functies om gebruikers te helpen de absolute “kracht” van de slimste tekstgenerator van dit moment te ontdekken: ChatGPT Plugins.

Ontdek extensietechnologie – ChatGPT Plugins

1. Definitie van ChatGPT Plugins

Plug-ins zijn applicaties van derden die met ChatGPT moeten communiceren om te kunnen functioneren. Deze worden ChatGPT Plugins genoemd. Plugins zijn geen eigendom van of ontwikkeld door OpenAI, maar worden beschouwd als extensies die nieuwe functies toevoegen die ChatGPT niet heeft, zoals het bijwerken van de nieuwste informatie, het uitvoeren van berekeningen of het gebruik van services van derden.

Deze add-ons zullen beschikbaar zijn via de plug-inwinkel van ChatGPT en kunnen werken op ChatGPT Plus. Met duizenden plug-ins beschikbaar in de plug-inrepository, die elk een unieke set functionaliteit bieden, kunnen gebruikers snel de prestaties van ChatGPT verbeteren en plug-ins verbinden door opdrachten in de chatinterface in te voeren, en ChatGPT zal resultaten of gebruiksinstructies van die plug-in retourneren.

ChatGPT Plugins

2. Wat zijn de kenmerken van ChatGPT Plugins?

Hoewel het deze Plugins niet controleert, zal Open AI de plug-ins zo zorgvuldig en mogelijk controleren voordat ze aan de plug-inwinkel worden toegevoegd, zodat het u waarschuwingen kan geven voordat een plug-in wordt geïnstalleerd, en deze aan uw ChatGPT Plus-account kan koppelen, zodat onverwachte dingen gebeuren niet.

Hoewel u per account een onbeperkt aantal van uw favoriete ChatGPT Plugins kunt installeren, kunt u maximaal drie actieve plug-ins tegelijk hebben.

Te veel actieve plug-ins kunnen ervoor zorgen dat de chatbot tijdens het werken in de war raakt. Het kiezen van alleen de plug-ins die echt nodig zijn voordat u begint met chatten, zal dus een belangrijke factor zijn bij het voeren van een goed en effectief gesprek.

De voordelen van ChatGPT Plugins.

De voordelen die ChatGPT Plugins bieden, helpen de “kracht” van deze Chatbot te vergroten door niet alleen de bestaande beperkingen te verbeteren, maar ook veel voordelen en uitgebreide functies te creëren die samen echte resultaten opleveren, goed in verschillende banen en vakgebieden.

ChatGPT-verbeteringen om de functionaliteit te verbeteren

ChatGPT Plugins zullen nieuwe functies en diensten bevatten die verder gaan dan de basismogelijkheden om het aanpassingsvermogen van ChatGPT aan diensten van derden met geïnstalleerde plug-ins te vergroten.

ChatGPT Plugins helpen bij het configureren van ChatGPT-mogelijkheden op een manier die het proces in staat stelt de chatbot te verbeteren wanneer dat nodig is om oplossingen te bieden om uitdagingen op te lossen.

Verwijder beperkingen

ChatGPT Plugins helpen de ChatGPT-gebruikerservaring naar een “nieuw niveau” te tillen door unieke functies te ontgrendelen die de ChatGPT-versie niet kan bieden.

Veel Plugins zijn afhankelijk van mogelijkheden om toegang te krijgen tot recentere gegevens, waardoor het mogelijk wordt om informatie na 2021 bij te werken bij gebruik van ChatGPT Plugins.

Verbeter de efficiëntie en productiviteit

Dit is zeker het meest opvallende voordeel van het integreren van ChatGPT Plugins van derden, waardoor ChatGPT Plugins de efficiëntie kunnen verhogen en de algehele productiviteit kunnen verhogen. ChatGPT Plugins kunnen, indien geïntegreerd, informatie en spreadsheets bijwerken en intelligent communiceren met automatische reacties.

Verbeter de klantervaring

In het bedrijfsleven is klanttevredenheid het allerbelangrijkste. ChatGPT Plugins helpen een verbeterde klantervaring te bieden wanneer dit de klantinteractie en tevredenheid kan helpen verbeteren door middel van feedback. persoonlijk en marktonderzoek.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Wanneer ChatGPT is geïntegreerd met extra plug-ins die kunnen worden aangepast aan verschillende situaties, zal er meer schaalbaarheid en flexibiliteit zijn. Het kan niet alleen meerdere gesprekken tegelijk afhandelen zonder de kwaliteit te beïnvloeden.

24/7 beschikbaar

ChatGPT Plugins worden altijd ondersteund en 24/7 beschikbaar, waardoor chatbots niet alleen populairder en populairder worden. Bovendien voldoen ChatGPT Plugins zonder tijdslimiet aan gebruikersverzoeken en zorgen ze voor een ononderbroken service.

Instructies voor het gebruik van ChatGPT Plugins voor beginners

Instructies voor het installeren en gebruiken van ChatGPT Plugins

Omdat het alleen in de betaalde versie is geïntegreerd, is het installeren en gebruiken van ChatGPT Plugins voor veel gebruikers vrij nieuw. U hoeft zich geen zorgen te maken, u kunt ChatGPT Plugins installeren en gebruiken door onze onderstaande instructies te volgen:

 • Stap 1: Open en activeer de Plugins
  U opent Instellingen via de taakbalk aan de linkerkant van de interface. Selecteer het middelste gedeelte met de naam ‘Bètafuncties’ en activeer vervolgens de plug-infunctie door te dubbelklikken op het schakelpictogram ernaast.
Stap1-ChatGPT Plugins
 • Stap 2: Installeer het GPT-4 model voordat u gaat chatten
  Keer na de installatie terug naar de hoofdinterface en selecteer Nieuwe chat, klik op GPT-4 en selecteer vervolgens Plug-ins.
Stap2-ChatGPT Plugins
 • Stap 3: Klik op de Plugin Store-taakbalk die verschijnt na het uitvoeren van de bewerkingen in stap 2 en klik op “Akkoord” nadat u de inleidende informatie over plug-ins hebt gelezen. 
  De plug-inrepository staat vol met de beschikbare plug-ins van ChatGPT. Zoek gewoon en klik op Installeren om die plug-in te installeren.
  Alle plug-ins die u op ChatGPT installeert, staan op het tabblad Geïnstalleerd. Meer informatie over plug-ins kunt u vinden op de regel ‘Over plug-ins’.
Stap3-ChatGPT Plugins

Hoe u ChatGPT Plugins in detail kunt gebruiken

Na het installeren van de Plugins verschijnen de Plugins direct onder ChatGPT-4 in het midden van de interface. U hoeft alleen maar de Plugins die u hebt geïnstalleerd te controleren als u ze moet gebruiken en u geen hulpprogramma’s wilt gebruiken. Schakel gewoon die Plugins uit.

Opmerkingen bij het gebruik van ChatGPT Plugins

Wanneer u ChatGPT Plugins gebruikt, moet u nog steeds rekening houden met de volgende zaken om deze zo effectief en professioneel mogelijk te gebruiken.

 • Zorg er altijd voor dat uw ChatGPT Plugins-account een stabiele internetverbinding heeft om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van gerelateerde diensten en applicaties.
 • Onderzoek en lees de instructies en gebruiksinstructies van de Plugins zorgvuldig voordat u deze installeert en gebruikt
 • Controleer de compatibiliteit van de Plugins met de GPT-chatversie om problemen te voorkomen.
opmerking-ChatGPT Plugins

Laatste woorden

ChatGPT Plugins een perfecte oplossing om de ervaring bij het gebruik van AI-chatbots te maximaliseren. Met honderden of duizenden plug-ins beschikbaar in de ChatGPT-winkel, kunnen gebruikers alle ChatGPT Plugins hebben ook enige “inspanning” om de mogelijkheid om te communiceren met AI-aangedreven bots te verbeteren om dichter bij elkaar te komen en vriendelijk.

Plaats een reactie