Instructies voor het installeren van de ChatGPT-applicatie voor besturingssystemen

De ChatGPT-applicatie wordt momenteel ondersteund op twee besturingssystemen, IOS en Android, zodat gebruikers deze overal kunnen gebruiken, waardoor de chatbot-ervaring perfect is.

Welke besturingssystemen ondersteunt ChatGPT?

Met de wens om gebruikers op elk moment te helpen de ChatGPT-chatbot te gebruiken, heeft OpenAI de gratis ChatGPT-applicatie gelanceerd op twee besturingssystemen: Android en IOS.

Als de eerste chatbot die in applicatieformaat verschijnt, benadrukt OpenAI dat de ChatGPT-applicatie voor iPhones en telefoons met het Android-besturingssysteem niet veel verschilt van de websiteversie, en nog steeds handige functies en voordelen biedt, zoals:

 • Slimme, snelle interactie
 • Gebruik natuurlijke en creatieve taal
 • Het aandragen van nieuwe ideeën op het gebied van marketing, business…
 • Vertaal en ontdek nieuwe talen.
ChatGPT App

Zorg ervoor dat u de juiste OpenAI ChatGPT-applicatie downloadt

Dit is de eerste officiële telefoonapplicatie van de populairste chatbot van vandaag, dus er zullen onvermijdelijk veel nepapplicaties zijn die niet oorspronkelijk van OpenAI zijn. We moeten de bron van de applicatie daarom zorgvuldig beoordelen en controleren om veel onnodige risico’s te voorkomen.

Dus waar kunnen we de ChatGPT-applicatie in beide besturingssystemen downloaden en installeren? We kunnen de chatbot installeren via de directe download- en installatielink die hier beschikbaar is:

ChatGPT IOS in de App Store: https://apps.apple.com/app/openai-chatgpt/id6448311069 

Download en installeer de ChatGPT Android-app vanuit de Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgpt 

Voordelen van het gebruik van de ChatGPT-applicatie

Het verschil bij het gebruik van de ChatGPT-applicatieversie is dat deze meer voordelen heeft en veel nieuwe extensies uitbreidt. Het hebben van deze extra voordelen maakt de ervaring van het gebruik van de ChatGPT-applicatie veel beter en handiger dan de oude versie.

1. Er kunnen meer functies worden bijgewerkt

Het gebruik van de ChatGPT-applicatie is veel handiger, wat te herkennen is aan de vele uitgebreide functies, zoals het rechtstreeks toegang krijgen tot foto’s en video’s vanuit de bibliotheek naar de applicatie, waardoor u naast documenten ook meer taken kunt uitvoeren.

2. Handig in gebruik

De telefoon is een belangrijk item dat ons altijd vergezelt. Naast entertainment is het gebruik van de telefoon voor werk ook zeer effectief. Het verschijnen van de ChatGPT-applicatie op de telefoon helpt verder bij het optimaliseren en verhogen van de werkproductiviteit wanneer deze chatbot altijd en overal kan worden gebruikt, erg handig en compact.

ChatGPT gebruiken

3. Stemselectie

Naast de bovenstaande voordelen biedt een ander indrukwekkend nieuw voordeel gebruikers de mogelijkheid een specifieke stem te kiezen voor de tekst-naar-spraakfunctie van de applicatie. Tekst-naar-spraak biedt toegankelijkheidsvoordelen en helpt gebruikers die moeite hebben met het lezen van schermen of de voorkeur geven aan auditief leren.

ChatGPT-applicatie voor IOS op IPhone

Momenteel wordt de ChatGPT-applicatie voor alle apparaten met het iOS-besturingssysteem alleen officieel gedownload en gebruikt in de App Store op de Amerikaanse markt.

De kosten voor registratie voor het gebruik van het geavanceerdere model GPT-4, via het ChatGPT Plus-servicepakket bedragen $ 20/maand. De ChatGPT-aangedreven Bing AI-chatbot van Microsoft integreert ook GPT-4, en de app is gratis beschikbaar in de App Store, je kunt hem uitproberen.

Hoewel het geen land is dat door OpenAI wordt ondersteund, kunnen gebruikers nog steeds de ChatGPT-applicatie op de iPhone downloaden door de ChatGPT-applicatie te downloaden via de iCloud-snelkoppeling of door de Safari-browser te gebruiken, waarbij de landregio wordt gewijzigd naar de Verenigde Staten. Daar kan de App Store op de iPhone helpen u bij het downloaden van de ChatGPT-applicatie.

Stappen om ChatGPT op iPhone te installeren

ChatGPT installeren op je telefoon kan nog steeds met een paar zeer eenvoudige en snelle stappen. U hoeft alleen maar de stapsgewijze instructies als volgt te volgen:

2. Instructies voor het installeren van de chatbot-applicatie met behulp van de Safari-browser

 • Stap 1: Open de Safari-browser door op de Safari-applicatie op het startscherm van de iPhone te klikken. 
 • Stap 2: Typ het trefwoord ChatGPT in de zoekbalk en open de juiste link met het adres van “openai.com“.
 • Stap 3: Selecteer Delen of het pijlpictogram in het vierkant op de werkbalk om de opties te openen.
 • Stap 4: Klik vervolgens op Toevoegen aan het startscherm en selecteer Toevoegen. Op dit moment verschijnt de ChatGPT-applicatie op het hoofdscherm.
 • Stap 5: Voordat u de ChatGPT-applicatie gebruikt, moet u voor de eerste keer inloggen op uw ChatGPT-account met het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord.
zoekopdracht-ChatGPT

3. Download de ChatGPT-app via de App Store

Vergeleken met de eerste methode is deze tweede methode ingewikkelder, maar garandeert zowel betrouwbaarheid als beveiligingsinformatie of een soepeler gebruik van de applicatie.

 • Stap 1: Ga naar de App Store, selecteer vervolgens de accountavatar in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer dat pictogram opnieuw.
 • Stap 2: Nadat u op uw account heeft geklikt en deze heeft geverifieerd, selecteert u Land/regio en vervolgens Land of regio wijzigen.
 • Stap 3: Nadat u de bewerkingen hebt voltooid, zoekt en selecteert u de Verenigde Staten -> Lees de servicevoorwaarden en klik op Akkoord.
 • Stap 4: Selecteer Geen bij de betalingsmethode, vul de basisgegevens van het betalingsadres in en klik om te voltooien. Vervolgens keert het scherm terug naar de startpagina van de App Store, voer de ChatGPT-applicatie in en selecteer de OpenAI ChatGPT-applicatie -> Klik op Downloaden om te downloaden.
 • Stap 5: Nadat u de download hebt voltooid, registreert u een account als u er nog geen heeft, of logt u in op uw eerder geregistreerde account om de ChatGPT-applicatie op uw iPhone te gebruiken.
ChatGPT Download

Hierboven vindt u twee methoden om de ChatGPT-applicatie op elk apparaat met het IOS-besturingssysteem te installeren. U kunt beide methoden gebruiken, zodat de ChatGPT-applicatie geschikt is en het beste uit uw apparaat naar boven haalt.

Bezit de ChatGPT-applicatie op het Android-besturingssysteem

Niet alleen het iOS besturingssysteem, ook het Android besturingssysteem wordt nu ondersteund en OpenAI heeft ervoor gezorgd dat de ChatGPT applicatie in de Google Play Store van dit besturingssysteem verschijnt. Laten we dus de stappen leren om onmiddellijk de applicatie op uw Android-apparaat te bezitten!

Eerst moet u controleren of uw besturingssysteem voldoet aan de vereisten van ChatGPT. De minimale vereiste van de ChatGPT Android-applicatie moet Android 6.0 zijn om de applicatie te kunnen installeren.

Stap 1: Bezoek de Google Play Store

Bezoek de Google Play Store, voer het trefwoord ChatGPT in het zoekvak in de app store in en download het naar uw apparaat. Nadat je op downloaden hebt geklikt, wacht je een paar minuten tot de app op je telefoon klaar is met installeren.

Stap 2: Download de applicatie

Open de Google Play Store op uw Android-telefoon en voer het trefwoord ChatGPT in het zoekvak in de app store in.

Stap 3: Installeer de applicatie

Vind de exacte OpenAI-applicatie “ChatGPT voor Android” in de zoekresultaten. Klik op de knop “Installeren” of “Downloaden” om het installatieproces te starten.

Stap 4: Log in of maak een account aan

Na het downloaden en installeren van de applicatie klikt u op de ChatGPT-applicatie op uw Android-telefoon, leest u de servicevoorwaarden van OpenAI en gaat u ermee akkoord als u dit redelijk vindt voordat u de service gebruikt.

Vervolgens logt u in op uw eerder geregistreerde OpenAI-account. Als u nog geen account heeft, maak dan hier een nieuw account aan om de applicatie te gebruiken!

ChatGPT-Android

Opmerkingen bij het installeren en gebruiken van de mobiele applicatie ChatGPT

Tijdens het installeren en gebruiken van de ChatGPT-applicatie op mobiele apparaten kunnen er soms enkele kleine problemen optreden die de ervaring met de getroffen applicatie beïnvloeden. Om de ChatGPT-applicatie zo gemakkelijk mogelijk te kunnen gebruiken, moet u daarom op het volgende letten:

 • Als u ChatGPT op apparaten zoals tablets of mobiele telefoons heeft geïnstalleerd en problemen ondervindt bij het gebruik ervan, probeer dan uw telefoon opnieuw op te starten of te verwijderen en opnieuw te downloaden.
 • Om toegang te krijgen tot de functies van ChatGPT en deze te kunnen gebruiken, moet u er altijd voor zorgen dat het apparaat is verbonden met internet en een goede, sterke verbinding heeft, zodat er geen onderbrekingen zijn tijdens het gebruik.
 • Lees de algemene voorwaarden van de ChatGPT-applicatie zorgvuldig door voordat u deze gebruikt, dit helpt u op de juiste manier te gebruiken en onnodige zaken te voorkomen.
 • De ChatGPT-applicatie kan alleen vragen stellen op basis van beschikbare gegevensbronnen. Dus als uw vraag gevoelig of ongepast is, kan de ChatGPT-app het verkeerde antwoord geven of weigeren te antwoorden.

Laatste woorden

De ChatGPT-applicatie is een doorbraak in de ontwikkeling van deze chatbot op alle platforms en besturingssystemen. Met deze applicatie kunt u ChatGPT op elk mobiel apparaat, altijd en overal gebruiken, zonder tijd te verspillen en compact. Installeer en ervaar de ChatGPT mobiele applicatie nu meteen!