Ontdek het nieuwste taalmodel ChatGPT-4

Het ChatGPT-4-model is het nieuwste geavanceerde model met veel verbeteringen en biedt veel voordelen op het gebied van taal en hoe chatbots omgaan met gebruikers.

Updates over ChatGPT-4

Wat is ChatGPT-4?

ChatGPT-4 is de nieuwste versie van het deep learning-taalsysteem (LLM) waarmee u kunt communiceren in de vorm van digitale gesprekken die zijn onderzocht en ontwikkeld door het technologiebedrijf OpenAI.

Verbeterd ten opzichte van het ChatGPT-3.5-model, met veel verbeteringen en krachtigere mogelijkheden. Naast tekstbeveiliging beschikt ChatGPT-4 ook over multimodale functies, zoals het kunnen verwerken van tekst- en spraakinvoer en het geven van visuele feedback naast de basistekstopmaak.

ChatGPT-4 is niet langer gratis te gebruiken zoals ChatGPT-3.5 en verliest niet-servicekosten omdat het is getraind via een grote online gegevensbron, dus de werking van deze versie zal veel beter en geavanceerder zijn dan de vorige versie. Deze chatbot kan antwoorden bieden op complexe gebruikersproblemen, enkele taken vervangen, de workflow verbeteren of programmeerwerk ondersteunen.

ChatGPT-4

Is ChatGPT-4 in staat mensen te vervangen?

Hoewel het superieure capaciteiten en capaciteiten heeft vergeleken met de vorige versie, om te zeggen of dit AI-model mensen kan vervangen, is het antwoord dat GPT-4 nog steeds moeilijk is om mensen volledig te vervangen, vooral wat betreft het vermogen van mensen om te schrijven en te creëren.

De verschijning van GPT-4 of andere grote prestaties van kunstmatige technologie is nog steeds de moeite waard om te verwelkomen, zowel nu als in de toekomst. Het verbeteren en overwinnen van bestaande beperkingen in mechanische en computationele reacties om een intelligent en gebruiksvriendelijk taalmodel tot stand te brengen dat mogelijk mensen in de toekomst kan vervangen, zal nog steeds “onbekend” zijn.

Verbeteringen van ChatGPT-4 vergeleken met ChatGPT-3.5

Sinds het verschijnen van ChatGPT-4 wordt het altijd vergeleken met het vorige ChatGPT-3.5-model. Zoals we weten is GPT-4 een verbeterde versie en ontwikkeld op basis van GPT-3.5, dus het is volkomen begrijpelijk dat deze AI beter is dan het oude model. Laten we dus meteen de details van deze verbeteringen volgen!

ChatGPT-4 heeft een beter “herinneringsvermogen”.

Dit is de eerste grote verbetering, ook al is het dezelfde gegevensbron, het vermogen om te ‘onthouden’ is compleet anders. Als ChatGPT-3.5 beperkt is tot slechts 4096 “informatiecodes”, wat overeenkomt met ongeveer 8.000 woorden, heeft ChatGPT-4 een maximaal aantal codes van 32.768, acht keer het aantal woorden vergeleken met GPT-3.5.

Dit is een heel groot verschil. Het is dit verschil dat de mogelijkheid om te “onthouden” en de winkelcapaciteit beter vergroot, en vele andere nuttige tekstverwerkingsfuncties voor gebruikers toevoegt, zoals foto of spraak.

ChatGPT-4 starten

Taalverwerkingsvermogen op hoog niveau

Wereldwijd erkend als het grootste model voor natuurlijke taalverwerking van vandaag. Het is niet verrassend dat ChatGPT-4 is uitgerust met de mogelijkheid om tot 32.000 tokens te verwerken, wat overeenkomt met ongeveer 50 pagina’s tekst, en de mogelijkheid biedt om lange tekst samen te vatten of op hoog niveau contextbewustzijn van berichten zal nauwkeurigere antwoorden ontvangen. chatbots bij het schrijven van artikelen, documenten of essays zullen veel langer en coherenter zijn.

Vermogen om te werken als een programmeur

Als ChatGPT-3.5 alleen eenvoudige code aankan en nog steeds toezicht en inspectie door programmeurs nodig heeft, helpen de verbeteringen van ChatGPT-4 niet alleen de codering te verbeteren, maar kunnen ze ook werken als een professionele ontwikkelaar.

Multimodale ondersteuning

ChatGPT-4 accepteert niet langer en werkt niet langer met saaie tekstformaten, maar is geüpgraded om afbeeldingen en gedetailleerde en nauwkeurige schetsen te kunnen beschrijven op basis van invoergegevens per afbeelding of tekst door de integratie van veel ChatGPT-plug-ins zoals Canva, Divi AI,.. .

Naast afbeeldingen is ook de spraakondersteuningsfunctie erg populair en “populair”. We kunnen plug-ins gebruiken waarin veel functies van derden zijn geïntegreerd, zoals de Speechki ChatGPT Plugin of vele andere plug-ins voor u. Meer informatie over de ChatGPT-plug-in vindt u hier.

Multimodale GPT4

ChatGPT-4 heeft verschillende “persoonlijkheden”

GPT-4 integreert meer native besturingselementen dan GPT-3.5 en gebruikers kunnen het gedrag van ChatGPT-4 via aanwijzingen aanpassen aan hun behoeften.

We kunnen het ‘controlevermogen’ gebruiken door ‘rollenspel’-vragen te sturen, omdat GPT-4 een algemeen perspectief, gespreksstijl en interactiestijl kan hebben die past bij de vereisten van de gebruiker.

ChatGPT-4 is meertalig

Engels is niet langer de “representatieve” taal voor het ChatGPT-taalmodel. Toen ChatGPT Plus met het GPT-4-model verscheen, was het een stap dichter bij de “globalisering” toen het mogelijk was om vragen van duizenden zeer nauwkeurige herinneringen te beantwoorden in 26 talen, waaronder Italiaans, Koreaans en Japans.

Instructies voor het installeren en gebruiken van ChatGPT-4

Is ChatGPT-4 op ChatGPT gratis?

Het antwoord is nee. OpenAI heeft het GPT-4-model in het ChatGPT Plus-servicepakket geleverd met servicekosten van $ 20/maand en het is dat geld zeker waard als het niet alleen veel waarde creëert, maar veel handige functies en feedback ‘menselijker’ zijn.

Als u het betaalde pakket hebt gebruikt, hebben gebruikers de mogelijkheid om te schakelen tussen zowel ChatGPT-3.5- als ChatGPT Plus-modellen, afhankelijk van hun behoeften en gebruiksdoeleinden.

ChatGPT-4 Gratis

Hoe te upgraden naar ChatGPT-4

U gebruikt de gratis versie van ChatGPT en weet niet hoe u uw account kunt upgraden naar een betaald account. Het is heel eenvoudig, om te beginnen met GPT-4 moet u zich registreren voor het ChatGPT Plus-pakket met de onderstaande stappen, iedereen moet het volgende doen:

Stap 1: Ga naar ChatGPT via de link https://chat.openai.com/

Stap 2: Zoek linksonder in de chatinterface naar Renew Plus en klik erop.

Stap 3: Het venster Upgrade uw abonnement verschijnt. De serviceprijzen, voordelen en gebruikte besturingssystemen verschijnen allemaal waaruit u kunt kiezen. Klik op de groene knop Upgrade naar Plus-abonnement om u te registreren voor het gebruik van het ChatGPT Plus-pakket (ChatGPT-4).

Stap 4: De gebruiker wordt vervolgens doorgestuurd naar een pagina waar hij creditcardgegevens en andere betalingsinformatie kan verstrekken. Geef alle benodigde informatie op om de betaling uit te voeren.

Stap 5: Zodra de betaling is bevestigd en alle formaliteiten zijn voltooid, hebben gebruikers onmiddellijk toegang tot ChatGPT-4 van OpenAI via de vervolgkeuzelijst op de ChatGPT-chatinterface, samen met GPT-modellen. 3,5 parallel gebruik.

ChatGPT-4 Upgraden

GPT-4 gratis gebruiken

Als u zich niet wilt abonneren op ChatGPT Plus maar toch het GPT-4-model gratis wilt ervaren, is er een andere manier om Bing AI Chat te gebruiken. Bing AI maakt ook gebruik van het GPT-4-model van OpenAI en is soepel in gebruik genomen.

De GPT-4 van Bing Chat verschilt niet veel van de GPT-4-versie van ChatGPT. Sterker nog, de functies en het vermogen van Bing om via internet toegang te krijgen tot veel relevantere en actuelere gegevens helpen Bing AI om op veel gebieden veel voordelen te bieden op een consistente en actuele manier, op de kortste manier, relevanter en actueler. .

Laatste woorden

De verschijning van ChatGPT-4 bevestigt niet alleen de ontwikkeling van taalkundige AI, maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om ’s werelds meest geavanceerde en intelligente taalmodel te ervaren. Naast het creëren van praktische waarden die de productiviteit kunnen verhogen en de werkefficiëntie kunnen optimaliseren, probeert ChatGPT-4 ook de communicatiekloof te verkleinen, door mensen en machines te helpen ‘collega’s’ te worden, de beste van hen.